Vers bloed bouwt goed

VZW JAO

VERS BLOED BOUWT GOED

VZW JAO ZOEKT VRIJWILLIGERS

Wil je meehelpen met een of meer van onderstaande zaken?

• Het opvolgen en aanvragen van subsidies
  • uitschrijven en opvolgen van financiële plannen
  • voorbereiden en opvolgen van bouw
  • organiseren van winstgevende activiteiten
  • ......

Neem dan zeker contact met ons op! Iedereen is welkom.

Versterk VZW JAO en zorg mee voor nieuwe jeugdlokalen in Oetingen.

De bouwplannen zijn al enige tijd klaar, de bouwaanvraag is ingediend en staat op het punt om goedgekeurd te worden. De eerste subsidies zijn aangevraagd en goedgekeurd!

U leest het goed, de nieuwe jeugdlokalen in Oetingen krijgen meer en meer vorm. Om dit alles te kunnen realiseren kunnen wij al enkele jaren rekenen op een team van vaste vrijwilligers. Onder de slogan 'VERS BLOED BOUWT GOED' willen we nu ook nieuwe mensen betrekken in het project.

Wil je ons helpen op administratief, technisch, of logistiek vlak? Neem dan zeker contact met ons op. Wens je graag meer informatie over wat je allemaal kan doen? Aarzel dan niet en spreek ons gerust eens aan of bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten, geef ons een teken, want wij houden nu al van jou!

onze Facebookpagina

mail ons!