Startdag

Dag lieve leden,

Oktober komt in zicht, dus het nieuwe scoutsjaar komt eraan! EINDELIJK!

Het zal er dit jaar allemaal wat anders uitzien, maar wij zijn alvast keiblij dat we opnieuw kunnen beginnen. Hopelijk jullie ook?!

De Startdag vindt plaats op zondag 4 oktober, maar de uren en het concept zullen verschillend zijn tegenover vorige jaren:

- Nieuwe en oude leden zijn welkom van 13u-17u op de scoutslokalen.
- We zullen ook hier met bubbels werken: Je zal meteen in je (nieuwe) groep zitten en samen met hen op zoek gaan naar wie je leiding is dit jaar.
- Jullie hoeven dus geen lunchpakket te voorzien.
- Iedereen 12+ (vanaf 1e jaar jonggiver) moet een mondmasker meenemen en opzetten wanneer dit gevraagd wordt.

Volg deze dag de instructies van de leiding gewoon goed op en het wordt een fantastische dag!

We volgen de veiligheidsvoorschriften (alcoholgel, mondmaskers, duidelijke scheidingen tussen groepen, …) allemaal op zodat alles veilig verloopt!

Daarom willen we ook vragen om NIET mee te komen voorbij de ingang aan de straat. Gelieve jullie kind(eren) gewoon af te zetten, stap liefst zelf niet uit als je met de auto komt en blijf op een afstand. (Laat je kind bijvoorbeeld zelf oversteken, de leiding zorgt voor de veiligheid op het zebrapad!)

Contacteer gerust de leiding bij vragen!

TOT DAN!