Koekjes- en truffelverkoop

Koekjes- en truffelverkoop

We organiseren een koekjes- en truffelverkoop ten voordele van onze takkassen met de hele scouts. Met dit geld kan iedere tak iets leuk doen op kamp of op overgang. De winst wordt verdeeld over de takken o.b.v. het aantal verkochte dozen per tak.

We verkopen vanillewafels, chocoladewafels, carré-confituur, speculaas (gluten- en lactosevrij) en truffels. Alles aan €5 per doos.

De verkoop loopt van 17/04/2021 tot en met 06/06/2021. De dozen worden uitgedeeld via de leden tijdens de scouts in het weekend van 18-19-20 juni.

Jullie kunnen de dozen online bestellen via deze QR-code of via deze link.

WEDSTRIJD:

Er loopt een wedstrijd tussen de takken om zoveel mogelijk dozen te verkopen. De tak met het hoogste gemiddelde verkochte dozen krijgt een verrassingsontbijt op kamp. Zo maakt elke tak evenveel kans en worden de takken met minder leden niet benadeeld.

Schrijf dus zeker de tak op van het lid van wie je de koekjes of truffels koopt!

Dankjewel voor jullie steun ❤️