Joepie, we zijn er weer!

Hoera, hoezee! We mogen elkaar weer zien, olé olé!

Goed nieuws, vanaf 21 juni zijn we weer fysiek van de partij om knotsgekke activiteiten te voorzien!

En ook in juli zullen we nog enkele keren scouts geven voor het kamp!

"Oh neen, nog wachten tot 21 juni voor er iets te doen is?" Neen hoor! Op zondag 14 juni doen we mee aan de examenactiviteit van de jeugddienst. We nemen het op in een battle tegen de KLJ Strijland-meisjes. We gaan toch voor de winst zeker? Alle informatie vind je hier: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2930456450386341&id=683709625061046

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hieronder een woordje van de groepsleiding over de komende weken

Beste leden, beste ouders,

Na het fantastische nieuws dat we op kamp mogen nu ook het goede nieuws dat onze activiteiten opnieuw mogen doorgaan. Wij zijn alvast dol-enthousiast!

Om alles veilig en praktisch te laten verlopen zal elke tak op een ander moment scouts hebben. Op die manier zullen er in juni geen groepen van meer dan 20 personen aanwezig zijn op de scouts. Vanaf juli mag er in groepen van 50 personen gespeeld worden dus dan zullen we de tijdstippen aanpassen. Wij weten dat dit voor ouders met meerdere kinderen in de scouts niet eenvoudig is, maar wij hopen dat jullie dit begrijpen.

De kapoenen en welpen zijn in totaal met meer dan 20. Daarom zouden we jullie willen vragen om indien je kind(eren) in deze tak zit(ten) in juni steeds een dag op voorhand aan de takleiding via sms te laten weten of je kind(eren) al dan niet aanwezig zal/zullen zijn. Op die manier kan de leiding tijdig een alternatief bedenken.

Ook willen wij jullie vragen jullie kind(eren) af te zetten en zelf niet mee uit te stappen. Op die manier worden onnodige extra contacten beperkt. Er zal zoals altijd leiding vooraan aan de straat staan om de leden over te laten op het zebrapad.

Wanneer er van de planning afgeweken wordt zal dit via sms gecommuniceerd worden door de takleiding.

Dit weekend geven we zelf nog geen scouts, maar doen we mee aan het online spel van de jeugdraad. Dit zal zondag 14 juni om 14u starten en eindigt om 17u. Het is een battle tussen de jeugdbewegingen van Gooik waarbij het de bedoeling is dat wij de anderen verslaan. Het concept is zoals zee-slag. Om het half uur zullen er 2 foto’s per vereniging worden gepost op de Facebookpagina (ook wie geen facebook heeft kan deze zien). Het is de bedoeling dat jullie dan op die plaats gaan staan, daarvan bewijs doorsturen en als er een ‘boot’ onder zat, hebben jullie die zo doen zinken. Voor de kleinsten onder ons zal er dus best een ouder meegaan.

In bijlage een overzicht van welke tak wanneer scouts heeft.

Hopelijk tot volgend weekend!

Dikke scoutspoot van de leiding